Anyflare...
Over Ons
Hier zullen wij je kort en krachtig uitleggen wie wij zijn en wat onze visie en ons doel is!

Welkom bij AnyFlare Hosting

Als hobby begonnen in 2018 en uitgegroeid tot geregistreerd bedrijf in 2019, zijn wij een jonge verse speler op de markt.

Onze Missie
Onze lokale missie is om de gemeente waar ons hoofdkantoor zich in bevindt, De gemeente Rucphen, Groter op de digitale kaart te zetten.
Maar op een breder vlak willen wij zorgen voor een betaalbaar en goed platform voor de bedrijven en consumenten om op te kunnen bouwen.
Onze Visie
De visie van AnyFlare is dat wij als bedrijf kunnen groeien tot een stabie en goed platform voor bedrijven. En uiteraard willen wij dat dit samen gaat met de service die wij nu verlenen en de prijzen die wij nu kunnen bieden.
Onze Strategie
Onze strategie is doormiddel van thuishosting, en voor alles de beste en goedkoopste optie te zoeken wij dat kunnen overbrengen in onze prijzen. terwijl de consument er niks negatiefs aan merkt!

Waarom Anyflare?

Omdat wij altijd proberen onze service in de beste staat te houden en de prijs zo goedkoop mogelijk te houden, zul je bij ons altijd de beste prijs, de beste prestatie, en de beste service vinden!

Infrastructuur

Met het op het moment nog kleine infrastructuur maar zeer betrouwbare infrastructuur zorgen wij er altijd voor dat onze infrastructuur klaar is voor uitbreiding en nooit meer benut wordt dan mogelijk is!

Lees Meer
Innovatie

zelf met ons al uitgebreid assortiment zijn wij altijd aan het zoeken naar nog meer dingen om aan te bieden, of naar dat nieuwste stukje hardware om de service en de ervaring nog wat beter te maken!

Lees Meer
24x7x365
Support

Snel, Goed, vriendelijk en met vakkennis, dat zijn de woorden die onze klantenservice goed omschrijven!

Lees Meer

Team AnyFlare

Op het moment nog bestaand uit 1 persoon, hopen wij dit snel uit te kunnen breiden!

team

Y. Baetens

CEO
Begonnen als hobby, weet ik nu dat ik klaar ben om hier een bedrijf van te maken! In mijn vrije tijd, ben ik een computernerd en ben ik een echte tech enthousiast!