Glasvezel Schijf, Sprundel, St. Willebrord & Zegge 

Zoals u misschien al weet loopt er op dit moment een campagne om glasvezel in de dorpskernen van Schijf, Sprundel, St. Willebrord en Zegge te realiseren. Als een bedrijf dat internet diensten aanbied zijn wij hier natuurlijk een enorme voorstander van en zijn wij ook actief in de campagne als ambassadeur. 

Glasvezel heeft natuurlijk een aantal flinke voordelen:

Maar die voordelen zijn natuurlijk nog maar een begin!

Bent u enthousiast of heeft u behoefte naar meer informatie?


Klik dan hier!Let op! De campagne loopt tot 28 september dus wees er snel bij!


Dingen om rekening mee te houden!

Natuurlijk zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Dit betreft de dingen zoals combi korting of zender pakketten die uw huidige provider aanbied. Deze zijn in sommige gevallen niet beschikbaar maar ook hierin zijn goede of soms zelfs betere opties en alternatieven te vinden! Voor advies hierin neemt u gerust contact met ons op!


Maar hoe zit het met E-Mail?

Maar hoe zit het met uw huidige Mailadres? als u een Gmail, Hotmail, Outlook of een adres van een andere gratis aanbieder heeft hoeft u niks te doen of u geen zorgen te maken en is overstappen een eitje!. Heeft een adres van Ziggo, KPN, Tele-2 of een ander provider gebonden adres dan heeft u er wellicht iets meer werk aan om over te kunnen stappen. Werk dat niet altijd leuk is of makkelijk is om te doen. Maar uiteraard kunnen wij dat voor u doen!


interesse? lees meer!

De Aanbieders

Wie zijn nou de huidige aanbieders op het nieuw aan te leggen glasvezel netwerk?

Het aan te leggen netwerk is een "open netwerk" Dit houd in dat elke provider van groot tot klein er zijn diensten op mag verspreiden. Dit is alleen nog niet vanaf dag 1 van toepassing.

Op dag 1 zijn er 4 beschikbare aanbieders:

delta      

        

caiway            


online


heldenvan

Natuurlijk heeft elk van deze aanbieders zijn eigen voordelen. wij adviseren u daarom ook graag welke van deze 4 aanbieders het beste bij u past!Geïnteresseerd maar toch advies nodig?

Wij willen u graag helpen met uw keuze! als lokale verkoper staan wij voor u klaar om vrijblijvend advies aan huis te bieden en samen met u alle vragen die u heeft te beantwoorden en te kijken welk pakket u nodig heeft en wat daar voor nodig is!


Maak dan snel een afspraak voor vrijblijvend advies!

Powered by WHMCompleteSolution